Babywantjes

Schattige babywantjes en handschoenen voor deze winter!

 

Hier vind  je de leukste babywantjes en handschoenen voor de kleine. Bekijk schattige baby handschoenen en wantjes in vrolijke kleuren of mooie neutrale tinten. Kies voor handschoenen die aan elkaar vast zitten met koord zodat ze minder gemakkelijk kwijt raken! 

Filters

Toont alle 10 resultaten

Babywantjes vanaf 3 maanden

Vanaf 3 tot 6 maanden doe je er goed aan wantjes bij de kleine aantrekken omdat het vanaf deze leeftijd wel erg lastig wordt om de handjes goed onder de dekentjes vast te zetten. De kleintjes worden vanaf deze leeftijd steeds beweeglijker en krijgen bovendien een eigen willetje. Kleine babywantjes bedoeld voor kindjes vanaf 0-3 maanden zijn erg lastig aan te trekken. Je kunt ook makkelijk kiezen voor een grotere maat en dan het duimpje nog lekker bij de andere vingertjes laten. Wantjes zijn ook erg handig tegen grijpgrage handjes!

Baby handschoenen of babywantjes?

Echte handschoenen voor babys’s zijn bijna niet te vinden en al helemaal lastig om aan te trekken. Wij raden dan ook aan om altijd te kiezen voor wantjes voor een baby’s en kindjes tot 4 jaar. De vingers houden elkaar lekker warm en je hoeft niet moeilijk te doen met de aparte kleine vingergaten. Bij baby’s tot 9 maanden loont het ook niet de moeite om de duim in het gaatje te wroeten, alle vingertjes bij elkaar is, makkelijker, warmer en je kunt je wantjes dan op de groei kopen.

De waardering van www.busybaby.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.8/10 gebaseerd op 112 reviews.