Babymutsjes

Stoere en lieve babymutsjes voor jou op een rij!


Hier hebben we de leukste babymutsjes en mutsjes voor kinderen van 0-5 jaar voor jou verzameld! Lieve new born mutsjes in schattige kleuren en  grappige  prints en ook heerlijk zacht gevoerde  winter mutsjes. Bekijk en bestel hier mutsen voor jongens en meisjes voor zeer schappelijke prijzen!


Filters

Toont alle 14 resultaten

Mutsjes voor newborns

Ben je op zoek naar een mutsje voor een pasgeboren baby? Kies in dat geval bij voorkeur voor een babymutsje van 100% katoen of een andere zachte stof zoals fleece. Vooral wanneer de newborn baby nog niet zoveel haar heeft is het verstandig om niet te kiezen voor een gebreid of gehaakt of polyester muts. Deze stoffen en weefsels kunnen gaan irriteren en dat kan behoorlijk onplezierig zijn voor je kleintje.

 

Tot wanneer draagt je baby een mutsje?

Premature baby’s hebben meer moeite zichzelf warm te houden en dragen bijna altijd een mutsje. Bij pasgeboren baby’s en baby’s tot 6 maanden is het verstandig buiten een mutsje op te zetten als de temperatuur daar lager is dan binnenshuis. Wanneer je kindje een flinke bos haar heeft is het minder vaak noodzakelijk een mutsje op te zetten dan bij baby’s met minder haar. Houdt de binnen- en buitentemperatuur én je vader- of moedergevoel in de gaten, dan komt het zeker goed!

 

Kies een mutsje met een koord tegen het grijpen!

Voor de grijpgrage handjes hebben we diverse mutsjes in het assortiment die je onder de kin kunt vastzetten. Alle kindjes gaan door de fase heen waarin ze alles van hun hoofd trekken dus wees gerust, dit gaat vanzelf weer over. Jouw kindjes is zeker niet de enige die het een leuk spelletje vindt om ieder mutsje direct weer van zijn of haar hoofd trekt! Wanneer het niet meer zo gemakkelijk gaat is dit leuke spel heel snel een stuk minder grappig. 

 

De waardering van www.busybaby.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.8/10 gebaseerd op 112 reviews.