Mutsjes voor meisjes

Lieve én ook stoere mutsjes voor meisjes

Blauw en grijs jongenskleuren? Echt niet! Deze kleuren kunnen ook makkelijk bij mutsjes voor meisjes. Natuurlijk zijn er meisjes die houden van roze, eenhoorns en poppen.. Maar er zijn ook genoeg meisjes die houden van auto’s en gereedschap! Wij hebben mutsjes voor alle meisjes, in allerlei kleuren en met een leuk patroon of mooi effen neutraal. Het kan allemaal!

 

Filters

Toont alle 13 resultaten

Lekker warm gevoerde mutsjes voor meisjes 

Bescherm jouw kleine meid extra goed tegen de kou met een lekker warm gevoerd mutsje. Heerlijk zacht voor warme oortjes en sluit goed aan om te voorkomen dat de koude wind ertussen komt. Mooie wintermutsjes met beren en pinguins zullen de kleine vast en zeker goed bevallen!


Tip! Trekt jouw bengel ieder mutsje en petje gelijk weer af? Kies een muts met een touwtje die je kunt vastzetten zodat je zeker weet dat de kleine het niet te koud krijgt


Mooi roze is niet lelijk! 

Ook voor het echte meisjesmeisjes die juist houden van roze hebben wij keus te over. Lieve roze beanies voor newborns en roze gebreide mutsjes voor meisjes met een schattig strikje. Er is vast iets bij wat past bij jouw kleine dametje!


De waardering van www.busybaby.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.8/10 gebaseerd op 112 reviews.