Mutsjes vanaf 12 maanden

Mutsjes vanaf 12 maanden voor de kleine (b)engeltjes

We hebben een ruim assortiment leuke mutsjes voor kindjes vanaf 12 maanden. Van stoere pilotenmutsen tot schattig roze gebreide mutsjes voor meisjes. Bescherm het hoofdje en de oortjes goed tegen de kou met een zacht mutsje die lekker warm van binnen is gevoerd. 


Heeft jouw kindje last van al te grijpgrage handjes?

Trekt jouw kindje alles meteen weer van zijn of haar hoofd? Kies dan voor een mutsje met koorden die je onder de kin kunt vastknopen. Zo krijgt de kleine de muts niet gemakkelijk af en is de lol er snel vanaf. 

 

Filters

Toont alle 4 resultaten

Mutsjes vanaf 12 maanden voor jongens en meisjes

Zowel voor jongens als voor meisjes vanaf 12 maanden hebben wij leuke en voordelige mutsjes. Omdat het hoofd in verhouding langzamer groeit, groeien ze minder snel uit een mutsje dan uit de kleertjes. Je kunt een mutsje daarom gemakkelijk wat op de groei kopen zodat de kleine er meerdere jaren plezier van heeft. Met de vorst kun je het beste een mutsje opzetten die van binnen is gevoerd zodat de baby zeker geen koud hoofd en oren krijgt en goed is beschermd.


Mix en match kinderkleding accessoires!

Mix en match mutsjes met kleertjes en kies voor leuke bijpassende wantjes en een sjaal om de outfit helemaal compleet te maken. Koop kledingaccessoires voor baby’s en kleine kinderen liever wat op de groei zodat je er meerdere seizoenen plezier van hebt!

 De waardering van www.busybaby.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.8/10 gebaseerd op 112 reviews.