Mutsjes vanaf 0 maanden

Baby mutsjes vanaf 0 maanden

Hier vind je leuke kleurige baby mutsjes voor newborns. De schattigste mutsjes en beanies voor meisjes en jongens met schattige kleurtjes van 100% katoen. Kies voor pasgeboren baby´s altijd een mutsje van katoen. Andere stoffen kunnen gaan irriteren achter op het hoofdje. Je doet er daarom goed aan om voor 100% en zacht katoen te kiezen tot de baby wat meer haartjes heeft of rechtop kan zitten zodat achterhoofdje minder snel geïrriteerd raakt.

Filters

Toont alle 8 resultaten

Schattige mutsjes voor baby´s vanaf 0 maanden

 Busy baby heeft keuze uit een ruim assortiment katoenen mutsjes en baby beanies voor newborns en oudere kindjes. Pasgeboren baby´s kunnen zichzelf nog niet goed warm houden en daarom dragen ze bijna altijd een mutsje. Volg hierbij je instinct: als het buiten bloedheet is, is het uiteraard niet nodig om een mutsje op te zetten tenzij je binnen de airco aan hebt staan om het koel te houden. In de regel dragen baby´s van 0-3 maanden een mutsje wanneer het buiten kouder is dan binnen. Als je kindje meer haar krijgt wordt de noodzaak van een babymutsje minder en kies je er alleen nog voor als je naar buiten gaat en het is daar kouder dan de normale temperatuur in huis.

Newborn babymutsjes voor jongens en meisjes

Bekijk toffe babymutsjes voor stoere jongens en lieve babyymutsjes voor schattige meisjes. Kies voor kleuren die je gemakkelijk kunt combineren met de outfits of kies felle kleuren die eruit springen. Kies een effen mutsje of liever een leuk patroontje. Kijk gerust even rond tussen onze katoenen mutsjes voor baby vanaf 0 maanden.

De waardering van www.busybaby.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.8/10 gebaseerd op 112 reviews.